Rahma Worldwide

125 Vulnerable Families Receive Winter Assistance

Rahma Worldwide
  • February 25, 2024
  • 0 Comments

More than 10 years into the war, Syrian refugee camps still suffer from a severe lack of life essentials, especially during the harsh winter, threatening the lives of children who lack clothing and support. Our team continues to work tirelessly to deliver aid to them. Today, we distributed a set of shelter aids to 125 families in the Khirbet Al-Joz camp in western rural Idlib, including clothes, mattresses, carpets, and plastic covers for tents to support their shelters away from the risk of rain. In these blessed days, we invite you to join us in the “Warmth of Winter” campaign to protect our people from the harshness of winter and to help spread mercy around the world.

====

مع مرور أكثر من 10 سنوات على الحرب، لا تزال مخيمات اللاجئين السوريين تعاني من نقصٍ فادح في مقومات الحياة، خاصةً في ظل قسوة الشتاء، مما يهدد حياة الأطفال الذين يفتقرون للملابس والدعم.
لايزال فريقنا يعمل بكل جهد لإيصال المساعدات لهم حيث قمنا اليوم بتوزيع مجموعة من مساعدات الايواء على 125 عائلة في مخيم خربة الجوز في ريف إدلب الغربي، وشملت الملابس والفرش والسجاد مع غطاء بلاستيكي للخيم تسند خيامهم بعيد عن خطر الأمطار.
في هذه الأيام المباركة، ندعوكم للانضمام إلينا في حملة “دفء الشتاء” لنحمي أهلنا من قسوة الشتاء ولنساهم في نشرِ الرحمة حول العالم.

About Rahma Worldwide

Leave A Comment