Rahma Worldwide

Code of Conduct Training

Rahma Worldwide
  • January 15, 2024
  • 0 Comments

Dr. Makarem AlFathe led crucial training in Türkiye and Syria on code of conduct and protection policies. Strengthening humanitarian concepts ensures safe interactions, fosters transparency, and equips our team with skills to support communities effectively.

At Rahma, we prioritize enhancing team performance and skills to uphold the highest international standards in our humanitarian efforts.

====

قاد الدكتور مكارم الفتحي تدريبًا حيويًا في تركيا و سوريا حول قواعد السلوك وسياسات الحماية. يعزز هذا التدريب المفاهيم الإنسانية الأساسية، ويضمن التفاعلات الآمنة بين فريقنا والمجتمعات التي نخدمها، ويعزز الشفافية والنزاهة في أداء عملنا. يمنح فريقنا المهارات اللازمة لتقديم الدعم الفعّال للمجتمعات.

في رحمة، نضع أولوية تعزيز أداء الفريق ومهاراته للحفاظ على أعلى المعايير الدولية في جهودنا الإنسانية.

About Rahma Worldwide

Leave A Comment