Rahma Worldwide

A NEW MEDICAL CONVOY REACHES PALESTINE

Rahma Worldwide
  • December 29, 2023
  • 0 Comments

A new container, in collaboration with the Heart to Heart organization, has arrived in Palestine loaded with medical aid to the warehouse of the Palestinian Department of Health. It carries 8 tons of medicines and medical supplies, and these aids are part of our emergency response to support the Palestinian healthcare system, ensuring healthcare for every Palestinian.

====

قافلة جديدة بالتعاون مع منظمة القلب إلى القلب تصل فلسطين محمّلة بالمساعدات الطبية إلى مستودع وزارة الصحة الفلسطينية، تحوي داخلها 8 أطنان من الأدوية والمستلزمات الطبية، وتأتي هذه المساعدات كجزء من استجابتنا العاجلة لدعم المنظومة الصحية الفلسطينية لضمان توفير الرعاية الصحية لكل فلسطيني.

About Rahma Worldwide

Leave A Comment